Clubkampioenschappen Wilskracht 16 februari

Op zaterdag 16 februari 2019 was het een gezellige drukte in de gymzaal van De Burcht in Haaften. Ongeveer 55 kinderen en 11 kleuters streden tijdens een spannende maar gezellige morgen, om de onderlinge titel van gymvereniging Wilskracht. Wie kan er dit jaar het beste gymmen? De prijzen waren te winnen per leeftijdscategorie en moeilijkheidsgraad van de oefening.

De meisjes lieten hun oefeningen zien op de balk, lange mat, brug en de trampoline.

Op de onderdelen gelijke brug, lange mat, ringen en trampoline kwamen de jongens uit met hun beste gymoefeningen.

Ook waren er veel kleuters aanwezig om iedereen te laten zien wat zij allemaal al kunnen op de toestellen. Zij kregen na afloop allemaal een medaille voor hun prestaties.

De gouden medailles zijn gewonnen door: Cris Bakker; Mirthe van Tuijl; Ellen Vaandering, Julie Kraaijenveld; Sanne van der Neut; Emma Kraaijenveld; Sofie van Asperen; Marlyn Wigmans; Elynn Bolle en Fenna den Toom.

De zilveren medailles waren voor: Vincent Takken; Lana Bambacht; Dewi de Wit; Yva Bolle; Jeslynn Hol; Nikki Mackiewicz; Jorieke van Kuilenburg; Marith Toten en Demi van Ingen.

De bronzen medailles waren voor: Mila Ruitenbeek; Zoë Polderman; Laura de Jong en Kyra Toten.

Clubkampioenen 2019 zijn geworden; op de 3e plaats Kyra Toten, op de 2e plaats Demi van Ingen en op de 1e plaats Fenna den Toom.

https://photos.app.goo.gl/Rx3dUxE5Rg3zV8iP8

https://photos.app.goo.gl/Uo2t1GqFRzCSgswv9

https://photos.app.goo.gl/XyKB6p2MsMxKAca17

 

medaille