Clubkampioenschap

Zaterdag 1 juli hebben bijna 50 kinderen onderverdeeld in groepen en tijden een wedstrijd mogen gymmen in het bijzijn van een enthousiast publiek. De prijzen waren te winnen per leeftijdscategorie en moeilijkheidsgraad van de oefening.

De meisjes lieten hun oefeningen zien op de balk, lange mat, brug en de trampoline. Op de onderdelen gelijke brug, lange mat, ringen en trampoline kwamen de jongens uit met hun beste gymoefeningen.  Ook waren er veel kleuters aanwezig om iedereen te laten zien wat zij allemaal al kunnen op de toestellen. Zij kregen na afloop allemaal een medaille voor hun prestaties.

De gouden medailles zijn gewonnen door: David Moerland, Yasmijn Dokman, Femke Verwolf, Lieke Molema, Vincent Takken, Sophie van Housselt,Tabisha Rijken, Cris Bakker, Elsa Hendrix, Ellen Vaandering, Jorieke van Kuilenburg, Cas v.d. Wielen, Marit de Jongh en Femke de Vries.

De zilveren medailles waren voor Jet van Lent en Joëlle v.d. Bergh

En een bronzen medaille is gewonnen door Elin Elfring.

Clubkampioenen 2023 zijn geworden; Marit de Jongh op de 3e plaats, Femke de Vries op de 2e plaats en op de 1e plaats Cas van de Wielen.

Aan het einde van alle wedstrijden hebben we afscheid genomen van onze trainer Floris de Zeeuw, hij heeft 17 jaar bij onze vereniging lesgegeven. Ook heeft Adrie de Bruijn-Brouwer afscheid genomen van de maandaggroepen. Zij blijft nog wel lesgeven op de zaterdagen. Wij zullen deze trainers gaan missen, maar wensen hen alle goeds voor de toekomst. Mocht je belangstelling hebben om bij onze vereniging les te komen geven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via wilskracht@live.nl.

IMG_9661
IMG_9668
IMG_9592

https://photos.app.goo.gl/Vb1JZc5vfCwMPQ1L8

Scroll naar boven